Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 5 March 2014

Satin Shawl

First immpressions satin shawl bg wawa licin, berkilat, bila pakai nanti akan rasa menonjol dan susah nak pakai. Macam-macam perasaan tak best lah bila dengar satin shawl. Tapi satu hari tu wawa try anak sedara punya, bila pakai bestnya rasa lagi selesa, fully cover kalau nak compare dengan chiffon shawl kadang ada yang nipis. But dengan satin shawl wawa rasa best, easy wear and memang terletak. 

So based on kita share apa kita pakai kat WAFFAA so maka terhasillah WAFFAA SATIN SHAWL. Wawa memang custom made besar, so fully coverage macam ukuran our besseller WAFFAA CHIFFON SHAWL. Takdelah kecik macam shawl dipasaran. Color kain satin bagi wawa semua kaler mewah, macam gold, nude, silver, yang mewah2 macam kereta mewah. Susah nak dapat kaler bold. Memang kaler macam tu yang wawa suka pun.

So, introducing WAFFAA satin shawl. Rajin-rajinlah ke blog WAFFAA. 

Wearing WAFFAA SATIN SHAWL in NUDE color

  


 Wearing WAFFAA SATIN SHAWL in SILVER color


 

 
See you there!

3 comments:

  1. cantik2 sungguh satin shawl ni...

    ReplyDelete
  2. pretty :) I love satin shawls. One of the reason - sebab tak jarang. Despite some people anngap terlalu 'grand' tp I still wear them to work sometimes and tone it down with a simple blouse. So classy.

    ReplyDelete