Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 16 December 2013

Big Bad Wolf Book Sale


Semalam adalah hari terakhir Big Bad Wolf (sale buku) yang diadakan di Mines, Seri Kembangan. Sorry ye dah habis event baru nak promote. Actually tak plan pun nak pergi, Mr. Fand nak pergi ke Challengers (IT store) dekat Mines, so masa on the way ke sana tu, mak ai apasal jam sangat ni? baru teringat ada BBW kat sana. Nak tak nak kena redah gak.

Pesta buku ni dia dekat MIECC sebelah Mines. Mak aih ramainya orang, ni semua pergi ni sebab buku murah gila atau memang kaki baca buku. Imagine je, harga buku selalu RM35 - RM45 ni boleh dapat dengan harga RM5 - RM8. Buntang mata tengok, semua buku rasa nak beli, agak-agak cover buku tu cute, ada gambar handbag, heels, makeup, confirm masuk dalam kotak. Ok biasa kita pergi shopping di sediakan troli, tapi kat sini kena mengangkat kotak, rasa 2 kotak pun tak cukup macam ni. 

Ok bab buku yang ada, semua jenis macam self help, reference, novel, fiction semua ada, just name it. Dulu masa kat uni saya memang kaki baca buku, butu top, tak berapa top seller semua tahu, tapi sejak menjak ni, nak baca buku mesti terlelap, kesudahnya 2 bulan pun still tak baca lagi. Apa novel yang terkini dah tak follow pun, unless author yang familiar. 

So ni antara buku yang dibeli, half je ni. Kalau satu buku 2 bulan so kira berapa saya nak habiskan baca semua buku ni. :)



Damia jom baca buku dengan mama. 
Sedapnya mama buku ni, tarik masuk dalam mulut. sigh!


3 comments:

  1. i pon pegi.
    total damaged malas nak pikir.
    demi kerna buku anak-anak :)

    ReplyDelete
  2. comel je anak tu :) nice blog dear..btw, visit here :)
    http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/kenapa-kita-rasa-hidup-orang-lain-lagi.html

    ReplyDelete