Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 7 May 2013

Happy 2nd Wedding Anniversary and The Best Gift

Maybe time ini, wawa ada dalam operation theater, or kat wad, or tengah melayan baby yang comel kat sebelah at hospital InsyaAllah (scheduled post).. Bila dah tau baby wawa breech, so doktor memang suruh pilih tarikh untuk c-sect after 38weeks. So we all plan untuk pilih 7 May 2013, sebab today is our 2nd wedding anniversary. 

Wah kira special lah tarikh 7 May 2013 ni bagi we all, kami berdua nikah, dan our precious little one keluar di muka bumi ini. Syukur dengan segala nikmatnya.

Selama 2 tahun, menyemai cinta bersama as husband and wife, wah gitu ayat drama habis, no candle light dinner, no present, no western food, takde pakai baju cantik2, colour sedondon, we all celebrate kat hospital as mama and papa.. Alhamdulillah. Rasa lagi special dari semua hadiah yang ada, hadiah yang paling bermakna dari Allah s.w.t. Amin

Ok kena skip, tak boleh feeling lebih2, sebab nak siap ke hospital.. :)

Happy 2nd wedding anniversary! 
You are the BEST husband and father for my baby that anyone could ask for!
Thank You for everything~




3 comments:

  1. wah..sama dgn birthday Asyik..Tahniah wawa..:)

    ReplyDelete
  2. moga jg isteri dan mama yg mithali..

    ReplyDelete