Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 6 November 2012

Mengidam Pelik-Pelik

Weird craving, admitted bukan lah mengidam apa sangat pun, just bila berblogwalking I terus suka dengan this handbag. Yes not the most beautiful handbag pun but bila dah terminat tu, masing-masing punya seleralah kan. Oh sebut pasal mengidam, alhamdulillah semua benda dapat, thanks to Mr.Fand sebab make my cravings comes true. Sampai dia kata, "ni baby yang mengidam ke, mama dia yang mengidam?" ^_^ 
Best actually pregnant ni, apa semua yang kita nak InsyaAllah boleh dapat. U name it, and u'll get it! :)

Oh back to the topic,craving for new handbag time ni rasanya tidak akan dilayan atau Mr.Fand will say absolutely NO! "Banyak lagi masa lain untuk beli handbag lah sayang". So I know I won't be getting any new handbag this time around, sebab masa pergi Hong Kong pun Mr.Fand dah belikan I handbag COACH. 

So dalam hati je lah I akan menjerit 'I want this handbag!!!'









Isn't it fabulous?? 
Pleaseee!!



6 comments:

  1. me too..me too..i suke terracota.skang tgh sale dpt RM960.murah mmg murah tp ongkos nya ngak ada...btw,i suka la shawl u.hari tu beli violet pink..update yg lain lagi pleaseeeeeeeeeeee.. :)

    ReplyDelete
  2. blogwalking. :) beg kaler merah tu gojes sgt.

    ReplyDelete
  3. the second one tu kureng sikit la sebab berat
    I beli warna merah tapi bila pakai letak tok nenek
    bahu jadi senget

    ReplyDelete