Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 19 November 2013

Damia 6 Bulan

Damia turns 6months. So far dah kenal sapa mama papa dia. Even bagi pada nenek pun dia akan nangis. Orang yang dia tak biasa, Damia akan pandang atas bawah macam tak puas hati. Sometimes, orang yang pandai usik, kacau dia, dia akan senyum otherwise dia akan nangis kalau takut. Pandai dah. Bila panggil nama Damia dia akan cari mana datang suara tu and stare atas bawah kalau kenal dia akan senyum. Paling cepat dia senyum bila papa panggil nama dia. Yup daddy's girl sangat.

Semua benda Damia akan masuk mulut, toys, my hair, tisu, baju and everything yang ada depan dia, Damia akan try grab dan semua dia nak masuk mulut. Kalau tak dapat capai apa yang kat depan tu dia akan buat muka geram dan cepat2 makan jari dia sendiri. Macam sedap sangat jari dia tu. Masam kot. 

At this picture if Damia pandai cakap, antara dialog dia mesti

'Urm sedapnya shawl mama ni, lembut, try Damia nak rasa..'






Honestly, mama dengan papa tergelak-gelak ambik gambo ni, Damia muka macam takde perasaan. 





Last but not least
.
.
.
.
.
.
.
.

Ha tak reti diam, can dah tutup semua muka tu. 


Help Damia mama!!


Pfffttt...

Mama rindu setiap masa bila dengan Damia. Bila kat office ni rasa rugi pulak sebab dah miss beberapa jam time Damia membersar nih. I love u sayang!

5 comments:

  1. yey..da bleh makan..rayyan xdpt tgn die tgn kitaorg pon die isap..grm je

    ReplyDelete
  2. Me too baru je start keje 2 weeks..everytime hantar baby to babysitter, mesti mata bertakung air mata..
    If i can quite my job, dah lama dah buat..huhuhu

    ReplyDelete
  3. pengorbanan seorang ibu..i feel u sis:)

    ReplyDelete