Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 23 October 2013

Damia Meniarap

Bila dah start bekerja nih, time memang sangat limited. Obviously, memang takde time sangat bersama nak berbual lama-lama macam dulu with Mr.Fand. Sometimes, we all lagi banyak spend time dengan Damia, story pasal Damia. I wish Mr.Fand boleh satu office dengan I. So dapat lebih masa dengan dia.

And paling we all tak sure ialah bila masa Damia pandai roll over from her back to her front. Masa itu, Mr.Fand and I tengah berbual and saja letak Damia at her cot. Bila we all perasan Damia dah meniarap. 'Eh you ke yang tiarapkan dia?' I asked Mr.Fand. 'No! I kat sini takde pun nak pegang dia' 'Eh bila masa dia meniarap?' At the same time Damia pandang we all dengan lift up (kepala tegak time meiarap tu) and smile. MasyaAllah! Lepas tu we all tak puas hati, we all baring kan Damia semula, and finally, it's real, Damia roll over sendiri. 

Sorry Damia, your parents teruja. 

Since from that, we all suka sangat tengok dia meniarap sendiri and kepala dah kuat untuk toleh kiri dan kanan. Ada tu, we all stared at her, untuk tengok dia nak roll over from her back to her front 'ok come on Damia, boleh tiarap sekarang' Damia tersengih sambil playing with her hand and leg, tapi tak meniarap pun, 'cepatlah Damia' Damia sengih sambil buat muka comel dia. If dia boleh cakap maybe 'Damia malas lah nak roll over this time mama' 

Sabar je lah! 

(^_^)


Step by step Damia roll over, Back-front-back.


Awesome Nia Ariana Damia! 

*insert Big clap sounds!

2 comments: