Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 31 December 2012

Assalamualaikum..

Long silent, back from long hiatus make me awkward and don't know where to start. Rasa kekok tiba-tiba. Rasa tak biasa apa nak cerita ni. Nak cerita banyak pun malu and pelik. Rindu saya tak? Mestilah takde nak rindu-rindu kan? Sejak ada bisnes kecil-kecilan ni saya selalu update and cari idea macam mana nak expand my business. Ada tu sampai Mr.Fand cakap, 'U tak perlu nak stress sangat about your bizz, itu hanya sambilan and you ada kerja tetap kan' yes! memang tak salah apa yang dia concern tu, just orang dah minat macam saya ni, mana boleh kan! once you dah get involve mesti nak apa yang dibuat tu menjadi.. So far Alhamdulillah. Nak kata untung juta-juta tu takde lah kan, tipulah tu sebab modal pun berapa je takkan untung nak berlebih. Yang penting berbaloi-baloi.. :)

In other world, being pregnant woman ini, saya rasa cepat penat and bosan dengan sesuatu. Rasa nak try sesuatu yang baru. Dan yang palinglah ketara, now saya suka masak. If ada something nak makan, saya akan cakap dengan Mr.Fand nak masak and I want try something yang I never did before. Rajin terlebih.

Since that jugak, saya totally different terms macam minat, dulu I'm fashion passionate, hari-hari mesti nak pergi online shopping, cari apa new style, new collection but now takde dah nak buat macam tu. Instead, saya akan pergi blogwalk about pregnancy, baby, and anything about baby world. Takde perasaan beb, nak bergambar, even masih pakai baju cantik takde selebet2 but malas nak bergambar. That's reason malas nak berblog. 

Siapa kata dah tak nak berblog, sayang dengan blog ni, so start today saya akan cuba untuk update sekerap yang boleh. Okaylah jumpa esok.. 

Holiday at Avillion Port Dickson. I will blog about it later.. 
(^_^)

6 comments:

  1. kita perempuan ni selalu mcm tu...perasaan dikuasai hormon ibarat mcm tu lah....hehehehe saya dulu blog siap delete skrg on blog balik huhuhu sungguh tak tetapkan ikut mood....terutama being pregnant woman huh dulu nak belak muka kat cermin pun malas tapi shopping barang baby rajin hehehehe

    ReplyDelete
  2. pembawakan budak.. ntah2 boy kot.. hehe

    ReplyDelete
  3. rajin-rajin la cte pasl perkmbangan baby..
    hihihi..
    =D

    ReplyDelete
  4. minat shawl yg wawa pakai tu... ade jual tak...

    ReplyDelete
  5. akhirnya ade juga post dari kak wawa

    ReplyDelete
  6. Gud luck n Happy new year wawa!!!

    ReplyDelete