Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 31 January 2012

Cantik

Cantik je dia ni kan? MashaAllah. Ting! Ada idea nak pakai macam ni.. :)

Red Velvet Cake & CupCake

Siap sedia before you all drooling want this! Red Velvet Cake & CupCake. New invent from Hanimura CupCake. Haih pandai betul siapa yang buat tu.. :)




Moist and delicious with a wonderful taste and heavenly rich cream cheese frosting. Oh so delectable! Gebu, sinful, blissful semua full.. :) 

You all kena try dan yang bestnya ada free delivery area Putrajaya. So orang Putrajaya, grab it now!




Terliur seh!! Order now!

+Wondermilk Cafe

Ha siapa yang tak kenal Wondermilk angkat tangan? Siapa tak pernah pergi Wondermilk Cafe angkat tangan? Kesiannya. Meh wawa ajak. :)

One of the cafe yang wawa suka, sebab utama ialah cupcake yang delicious like yummy. Latest ada red velvet memang sedap, gebu, not overly sweet. Rocky road also delicious and sinful. That day balik dari Sugarscarf wawa terus ke wondermilk coz Mr.Fand nak pergi IKEA cari barang. So singgah di Wondermilk Cafe @Uptown Damansara. Dengan interior design, setiap sudut ada je benda comel comel yang di letak. All their tables and chairs are different. It's awesome decorations ok. Congrats to owner. Teringin sangat jumpa DZU Wonderwomen tu.. :)

Our cupcakes. craving with red velvet again..



Look at the furniture and decoration. 





Wondermilk cupcakes.. sedap yummy..



The size of the cupcakes pun sempurna, not overwhelming, just nice.


Gong Xi Fa Cai cupcakes pun ada.


Cookies pun ada. Next time nak try.


Hot chocolate yang sangat sempurna.. Love it!


 



See, how much I LOVE CUPCAKE?

Alamak, cerita pasal cupcake ni, nak nak nak nak cupcake.. please ek perut, nati kita pergi lagi. this time to work not makan..

If you are craving some sweet and delicious cupcakes this is the place fo you!
Taste it! Love it!

website: +WONDERMILK
facebook: +WONDERMILK

check it out! 

Monday, 30 January 2012

Butik SugarScarf

Rasanya tidak perlu nak introduce Sugarscarf, bagi peminat shawl rasanya well known about this online business. Pemiliknya Eyqa Sulaimain yang friendly membuat orang lagi 'senang' dengan Sugarscarf. Congrats to Eyqa dengan pembukaan butik pertamanya di Shah Alam. Design, colour yang cantik sangat up-to-date. Yang penting harga sangat berpatutan dan affordable. Sugarscarf kini keluar dengan collection clothing baru macam cardigan, top and palazzo memang sangat lah wawa suka. Wawa berjaya membeli beberapa collection dari Sugarscarf. Palazzo dan cardigan. Tak sabar nak pakai. Later wawa share ok. :)

Ok cerita ni sebernanya last two week. Opening tu pun berlaku pada 22 January 2012, sorry ye lambat update. It's ok, masih 'hot' lagi this story. ye ke masih hot? hot macam cup of tea? ;)

Ok tak perlu banyak celoteh, kita layan picture..

 
Kita lihat di sekitar butik. Good design, relax and cozy. Mudah bagi client nak shopping.

Look at that! All new arrival and sale lagi..



Cantikkan sofa ni, lupa tanya Eyqa beli kat mana? 

  
Turban Inner. If you all tak tau nak gayakan macam mana, boleh tengok website Sugarscarf. Cantik je tengok Eyqa pakai.


This new collection from Sugarscarf. Designed by Eyqa. Creative and berbakat kan? Hoddie. Love the colours.



Ha layan wawa yang crazy & shopaholic ni ok..

 
Cantik kan top polka dot ni. Mata dah rambang time tu, nak beli itu ini, lastly wawa lupa dan tak beli. ohh regret sungguh, balik dah teringat ingat. I wants this Eyqa.

After tu selak selak lagi. One by one membelai baju tu. Memang banyak collection yang cantik. Rasa semua nak beli. Pemilihan colour pun memang terbaik lah Eyqa.

Ok tengok tu, dah rambang mata, i told you kan. Cardigan ni both side boleh guna. Macam outer, material pun soft je. Wawa dah imagine bila pakai memang selesa.


Ha tengok tu, pilih 3 sekali at one time. Haihh!


Ha dah kena dah hasil satu tangkapan.. :)


After shopping kita relax, makan dulu and amik gambar lagi.
 

 Muka happy, sebab dapat shopping and makan sekali.. :)

 
So, lastly kita amik picture with Eyqa. Inilah owner butik Sugarscarf. Big congrats dear, semoga business you terus success. Wawa akan sentiasa support.. :)


Before balik..

Pada sesiapa yang berhampiran bolehlah pergi ke butik Sugarscarf. Ajak wawa ok.. :)


SUGARSCARF, 12A, JALAN PLUMBUM Q7/Q, SEKSYEN 7, SHAH ALAM, 40000 SELANGOR
( BERHAMPIRAN UITM SHAH ALAM, BELAKANG KEDAI KAIN JAKEL , SEBELAH DOUBLE TREE HOTEL) 

Pada yang jauh tu boleh online shopping di Facebook Sugarscarf. Haih! macam tak biasa pulak.. 

Oh, hari yang sungguh indah.. (*_*)