Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 28 July 2011

Maxi Dress

yes! nowadays i really love wear maxi dress and from that i collecting maxi dress too. it wasn't a surprise maxi dress trend was huge nowadays. i feel comfortable sexy and not make me feel sticky and tends to hide some of my defects, curve of my body like pair jeans or top. lol





 

 I hope i can get maxi dress in pink polka dot. Love it!


 Do you have or love maxi dress too?

My look with maxi dress.. i really love it!

Wednesday, 27 July 2011

Before & After: Jo-Anne's Country Kitchen

Look at that!
Before:
Rasanya dapur dia mmg dah cantik kot.


After:
Lagi la cantik. Oh my goodness! Very the cantik lah. So good & creative.


Jo-Anne said:
"Our home now reflects light & airiness and our personal style of a love of the past, a passion for collecting and family memories. A place where you can curl up and find a cozy nook or cranny and feel at home."
 Source

Best kan? Terbaik!!

Obsession

Hi,

nowadays, sangat obsess dengan english home decor style. hari-hari berangan bercerita dengan mr.fand pasal english style. apahal? wawa nak share dengan semua pasal obsession terhadap english home decor ini. Minat berbunga-bunga since ada rumah & nak decor rumah menjadi style apa? Mula discuss dengan mr. fand nak design ala-ala modern contemporary tapi bila google-google, terus terjatuh hati dengan modern country, english style atau ala cottage ni. Mr. fand pun suka tapi siap warning jangan sarat sangat sampai nampak bersepah. less is more. ha ok baiklah, saya yang menurut perintah. hehe.

banyak juga barang yang di jual secara online sekarang ni. dan seronoknya semua collection reasonable price.

ok lah, let's start our journey untuk explore kecantikan english & country decor ni.